Waarom nog van een erotische massage genieten bij Multimassage?

Iedereen weer in paniek, extra maatregelen, horeca in Lock down en ga zo maar door. Een 2e coronagolf is nu bijna onvermijdelijk. Maar waarom zou je niet nog genieten van een erotische massage met een handmatig of intiem hoogtepunt. In dit blog wil ik graag twee punten bespreken die aantonen waarom je juist nu extra moet genieten of juist eens moet gaan genieten van een erotische massage met handmatig of intiem hoogtepunt.

  1. Massages die op de juiste manier zullen worden uitgevoerd, dragen bij een de gezondheid van je lichaam, zo komen er afvalstoffen vrij, het bevorderd de bloedsomloop en krijgen spieren, botten en je huid meer verse voedingsstoffen. De energiedoorstroming word bevorderd en zo krijg je lichaam nieuwe energie. Het erotische deel van de massage zorgt ervoor dat de ververste bloedsomloop gelijk een nieuw doel krijgt om voor ingezet te worden, denk aan het bloed wat direct naar het mannelijk geslachtsdeel kan doorstromen. Tevens draagt het bij aan het genot wat je lichaam ervaart om nog gezonder te kunnen worden of juist gezonder te blijven. Je lichaam maakt daarbij endorfine aan, wat zorgt voor vreugde en tevens dat je lichaam dus minder pijn zal ervaren.
  2. Het is wetenschappelijk bewezen, dus niet te weerleggen dat seks gezond is voor het menselijk lichaam & brein. Tijdens de seks komt ook net als bij de massage het stofje endorfine bij wat bijdraagt aan vreugde in je hersenen waardoor dus het lichaam beter hersteld of gezond kan blijven. Nu we het toch over wetenschappelijk bewezen theorieën hebben, wil ik jullie de volgende informatie ook niet onthouden. Het hebben van minimaal 1 of 2 goede intense vrijpartijen per week dragen bij een de versterking van het menselijk immuunsysteem en bij het hebben van een orgasme (man of vrouw) komt nogmaals en in grotere hoeveelheden de stof endorfine vrij.


Na het lezen van bovenstaande informatie in de twee gegeven en besproken punten kunt u dus gerust zeggen dat het ervaren van een erotische massage dus kan bijdragen aan de gezondheid van het lichaam, het genot wat het lichaam zal ervaren waardoor de stof endorfine vrij komt en het hebben van een orgasme eigenlijk allemaal gezamenlijk bijdragen aan het proberen te voorkomen van het corona virus. Dus waar wachten we nog op ? Bel de salon voor een heerlijke geile afspraak of kom direct langs! Wij hanteren vooralsnog geen registratieplicht dus bij ons nog steeds discreet & anoniem genieten!

 

Zien we jullie straks!

 

-xxx-

Multimassage