Multimassage – Voor al uw erotische dromen

 

Goedendag. wij zullen ons eerst even voorstellen.

Wij zijn de Multimassage, een massagesalon in Haarlem discreet gelegen in industriepark te waarderpolder.

Hier ontvangen wij mannen die de dagelijkse sleur even beu zijn en toe zijn aan een ontspannen uurtje of half uurtje. Wij hebben minimaal 8 vrouwen aanwezig dus voor ieders wil wat.

Je kiest de dame naar keuze zij neemt jou mee naar de kamer en vraagt je om jezelf uit te kleden (ook de boxershort). Dan vraagt ze jou ontspannen op je buik te gaan liggen en je hoofd leeg te maken en jezelf te focussen op het genot wat zij jou gaat schenken. Ze begint rustig aan bij je voeten onderbenen en bovenbenen daarna neemt ze je hele rug onder handen deze meiden weten wat masseren inhoudt en verstaan dus ook hun vak.

Nadat zij jou rug helemaal los heb gemasseerd is je nek aan de beurt nadat zij ook deze heb ontdaan van de spanning of kwaaltjes vraagt ze je om te draaien nu komt het spannende gedeelte ze masseert de voorkant van je lichaam beginnend bij je schenen bovenbenen en uiteraard de PENIS MASSAGE en meer. Helemaal onder de olie allebei snakkend naar het hoogtepunt laat ze je spuitend klaarkomen.

Nog niet overtuigd kom het zelf ervaren kom snel langs en kijk of dit voor u is weggelegd.

Jan Tademaweg 10
2031CV HAARLEM