Covid, avondklok en de Lockdown

Het is weer iets rustiger in Nederland, de aankondiging voor het afgeven van de avondklok heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Met de rellen, het onbegrip onder delen van de bevolking en nog minder vertrouwen in onze overheid tot gevolg. Afgelopen week is de afgekondigde avondklok wederom verlengt tot tenminste 02-03-2021 evenals de Lockdown met het gesloten houden van de deuren van vele ondernemers in ons land. Wij als Multimassage betreuren dit ten zeerste dat ook wij nog steeds onze deuren gesloten moeten houden i.v.m. het COVID-19 virus.

De dames wachten met smart om jullie lekker te verwennen zoals jullie nog nooit verwent zijn. Heerlijke naakte lichamen langs elkaar, warme olie druipend en glijdend over je lijf en heerlijke geile en spannende hoogtepunten die jullie samen gaan beleven.

Een algemeen pluspunt ten tijde van deze zogenoemde “CORONA CRISIS” hebben wij wederom de tijd genomen om de salon even grondig aan te pakken en in een nieuw “jasje” te steken. Maar meer kunnen wij dan ook nog niet verklappen aan jullie. Dit moeten jullie zelf zien zodra wij weer de deuren hebben geopend!.

Voor nu, blijf gezond en wij zien jullie graag terug in onze geheel vernieuwde salon.

 

Team Multimassage & More